Loading

Dissolverit ja helmimyllyt

VMA-Getzmann

Edustamme korkealaatuisten VMA-Getzmannin laboratoriokäyttöön suunniteltujen dissolvereiden ja helmimyllyjen koko valikoimaa. Voit tilata meiltä VMA-Getzmannin:

 • Sekoittajat
 • Laboratoriodissolverit
 • Räjähdyssuojatut dissolverit
 • Vakuumidissolverit
 • Helmimyllyt
 • Korimyllyt

 

Laitteiden lisäksi toimitamme alkuperäisvalmisteiset varaosat, sekoitusterät ja astiat sekä teemme asiakkaidemme puolesta myymiemme laitteiden huoltoselvitykset. Tuotevalikoimamme pitää sisällään myös mittauslaitteet ja teollisuuden raaka-aineet.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, ota yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Rullaa alas ja tutustu valikoimaan.

 • VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Sekoittajat

  VMA-Getzmannin Dispermat sekoittajat ovat suunniteltu monipuoliseen laboratoriokäyttöön. Laiteita käytetään eri aineiden sekoittamiseen ja homogenisointiin.

  Dispermat sekoittajien suuren vääntömomentin ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti myös korkean viskositeetin tuotteille.

  Dispermat sekoittajia voidaan myös käyttää eri modulien kanssa kuten vakuumi, korimylly ja homogenisaattori.

  Dispermat sekoittajien helppokäyttöinen ohjauspaneeli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ohjauspaneelissa on laitteen nopeudensäädön potentiometri, päälle/pois -kytkin, moottorin elektroninen korkeudensäätö ja nopeudensäätö. Sekoittajien pohjalevy on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA SEKOITTAJISTA

  get_the_title
 • get_the_title
  VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Laboratoriodissolverit

  VMA-Getzmann Dispermat AE on universaali laboratoriokäyttöön suunnattu dissolverimallisto. Laitteissa on laaja tehoalue 7,5 kilowattiin saakka, joten ne sopivat sekä pienille että suurille valmistusmäärille.

  Dispermat AE -malliston monipuolisesta ohjauspaneelista voidaan hallita laitteen kaikkia toimintoja. Prosessiparametrit ja tallennettu data voidaan siirtää tietokoneelle WINDISP-ohjelman avulla.

  Digitaalisesta näytöstä näkyy esimerkiksi nopeus, momentti, teho, tuotelämpötila, ajastin, kehänopeus ja dispergointiterän sekoituskorkeus.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA LABORATORIODISSOLVEREISTA

 • VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Räjähdyssuojatut dissolverit laboratoriokäyttöön

  Dispermat LC-EX on VMA-Getzmannin laboratoriokäyttöön suunniteltu räjähdyssuojattu dissolveri-mallisto. Laitteissa on elektroninen korkeudensäätö ja niillä voidaan sekoittaa tilavuudeltaan 0,25 - 5 litran panoksia.

  LC-EX -sarjan dissolverit ovat erityisesti suunniteltu dispergoimaan vaarallisia aineita, jolloin laitteilta vaaditaan ATEX -hyväksyntä. Laitteet ovat räjähdyssuojattuja luokitusten 2, II3, IIB ja T3 mukaisesti.

  Laitteessa on integroitu räjähdyssuojattu ohjauspaneeli. Paneelista löydät kaikki tärkeät säätimet laitteen vaivattomaan käyttöön: päälle/pois -kytkin, potentiometri portaattomaan nopeuden säätöön ja kytkin elektroniseen korkeudensäätöön.

  Dispersioterän ja akselin korkeuden valvonta tapahtuu luotettavasti ja varmasti integroidun sekä räjähdyssuojatun turvalaitteen ansiosta. Erillinen ohjauskaappi sijaitsee räjähdykselle vaaralliseksi luokitellun alueen ulkopuolella.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA RÄJÄHDYSSUOJATUISTA DISSOLVEREISTA

  get_the_title
 • get_the_title
  VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Vakuumidissolverit

  VMA-Getzmannin vakuumidissolvereissa on eri vaatimuksia varten sopiva prosessiohjaus. Dispermat VL on saatavana C, C-EX tai M-EX -ohjauksella.

  Dispermat VL dissolverimallisto soveltuu ominaisuuksiensa puolesta niin kevyempään laboratoriokäyttöön kuin raskaampiin teollisiin käyttötarkoituksiin, joissa tuotemäärät ovat selvästi suurempia.

  Dispermat VL vakuumidissolverin erityinen ominaisuus on nimensä mukainen vakuumitoiminto. Vakuumia voidaan käyttää yksi- tai tuplaseinämäisten astioiden kanssa. Laitteen sekoitusterän korkeutta voidaan säätää dispergointiprosessin aikana. Lisävarusteena saatavana kaavin sekoitusastian sisälle sekoitettaessa korkean viskositeetin tuotteita.

  Dispermat VL on saatavana myös räjähdyssuojattuna ATEX -versiona.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA VAKUUMIDISSOLVEREISTA

 • VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Helmimyllyt

  VMA-Getzmannin Dispermat SL helmimyllysarja soveltuu erinomaisesti laboratorio-, laadunvalvonta- tai pilot-mittakaavan valmistukseen. Helmimyllyä on saatavana myös räjähdyssuojattuna ATEX-hyväksyttynä mallina.

  Dispermat SL perustuu helmimyllyteknologiaan, jossa mylly on sijoitettu vaakasuoraan asentoon. Helmimyllyllä voidaan mallista riippuen lyhyessä ajassa prosessoida niin pieniä kuin suuria eräkokoja välillä 50ml - 50L.

  Dispermat SL-helmimyllyissä on integroitu ilmanpaineella toimiva myllyn tyhjennysjärjestelmä, jonka avulla saadaan erittäin tehokas saanto prosessoitaville tuotteille, myös pienillä valmistusmäärillä.

  Dispermat SL -sarjan helmimyllyjä on saatavana C ja C-EX, M ja M-EX -ohjauslaitteilla. Esimerkiksi C-teknologian näytöstä löytyvät arvot nopeudelle, vääntömomentille, teholle, tuotelämpötilalle ja ajastintoiminnoille.

  Dispermat SL -sarjan helmimyllyt toimitetaan oletusarvoisesti VITON O-renkailla. Tiedustele myös muita vaihtoehtoisia renkaita.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA HELMIMYLLYISTÄ

  get_the_title
 • get_the_title
  VMA-Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Korimyllyt

  VMA-Getzmannin Dispermat TML korimyllyt ovat erittäin tehokkaita jauhatuslaitteita. TML korimyllymoduuli voidaan kiinnittää moneen eri Dispermat-laiterunkoon.

  Korimylly lasketaan prosessoitavaan nesteeseen. Prosessin aikana korimylly pysyy paikallaan ja prosessoitava neste kulkeutuu korin läpi alapinnassa olevan dissolverin terän sekä korin pumppausrenkaan ansiosta. Tuotteen tehokas kierto korimyllyn läpi auttaa saavuttamaan halutun jauhatusasteen lyhyessä ajassa.

  Kaikki Dispermat korimyllyt ovat helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita sekä nopeita puhdistaa.

  PYYDÄ LISÄTIETOJA KORIMYLLYISTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Palvelemme mielellämme.