Loading

Dissolverit ja helmimyllyt (sekoittajat laboratorio- ja teollisuuskäyttöön)

VMA Getzmann

S.O. Strömberg Oy on VMA Getzmann sekoittajien edustaja Suomessa.

Meiltä voit tilata minkä tahansa sekoittajan VMA Getzmannin monipuolisesta valikoimasta.

Olemme koonneet tälle sivulle valmistajan suosituimpia laitteita.

Valmistajan koko valikoiman löydät «VMA Getzmannin KOTISIVUILTA».

Mikäli haluat pyytää lisätietoja tai laitekohtaisen tarjouksen «ota yhteyttä».

 

Yrityksen perustamisesta lähtien nimi VMA Getzmann on yhdistetty erittäin korkealaatuisiin ja innovatiivisiin laboratoriosekoittajiin. Yrityksen asiantuntevalla kehitys- ja suunnittelutiimillä on pitkäaikainen kokemus sekoittajien dispersiotekniikasta.

Kaikki laitteet valmistetaan Saksassa käyttäen nykyaikaisimpia työstökoneita. Tämä takaa lopputuotteille parhaan mahdollisen laadun. Myös valmistajan huoltopalvelu toimii erinomaisesti ja osaltaan nostaa tuotteiden luotettavuutta sekä laatua.

 

 

Meiltä myös VMA Getzmann varaosat ja huoltoselvitykset

Meiltä voit tilata VMA Getzmann alkuperäisvalmisteiset varaosat, sekoitusterät ja sekoitusastiat.
Lisäksi hoidamme myymiemme laitteiden huoltoselvitykset asiakkaidemme puolesta.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, ota yhteyttä.
Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen VMA Getzmann sekoittajista?

 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Sekoittajat

  VMA Getzmannin Dispermat sekoittajat ovat suunniteltu monipuoliseen laboratoriokäyttöön. Laiteita käytetään eri aineiden sekoittamiseen ja homogenisointiin.

  Dispermat sekoittajien suuren vääntömomentin ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti myös korkean viskositeetin tuotteille.

  Dispermat sekoittajia voidaan myös käyttää eri modulien kanssa kuten vakuumi, korimylly ja homogenisaattori.

  Dispermat sekoittajien helppokäyttöinen ohjauspaneeli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ohjauspaneelissa on laitteen nopeudensäädön potentiometri, päälle/pois -kytkin, moottorin elektroninen korkeudensäätö ja nopeudensäätö. Sekoittajien pohjalevy on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT
 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Laboratoriosekoittajat

  VMA Getzmann Dispermat AE on universaali laboratoriokäyttöön suunnattu sekoittajamallisto. Laitteissa on laaja tehoalue 7,5 kilowattiin saakka, joten ne sopivat sekä pienille että suurille valmistusmäärille.

  Dispermat AE -malliston monipuolisesta ohjauspaneelista voidaan hallita sekoittajan kaikkia toimintoja. Prosessiparametrit ja tallennettu data voidaan siirtää tietokoneelle WINDISP-ohjelman avulla.

  Digitaalisesta näytöstä näkyy esimerkiksi nopeus, momentti, teho, tuotelämpötila, ajastin, kehänopeus ja dispergointiterän sekoituskorkeus.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT
 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Räjähdyssuojatut sekoittajat laboratoriokäyttöön

  VMA Getzmann Dispermat LC-EX on laboratoriokäyttöön suunniteltu räjähdyssuojattu sekoittajamallisto. Laitteissa on elektroninen korkeudensäätö ja niillä voidaan sekoittaa tilavuudeltaan 0,25 - 5 litran panoksia.

  LC-EX -sarjan sekoittajat ovat erityisesti suunniteltu dispergoimaan vaarallisia aineita, jolloin laitteilta vaaditaan ATEX -hyväksyntä. Laitteet ovat räjähdyssuojattuja luokitusten 2, II3, IIB ja T3 mukaisesti.

  Laitteessa on integroitu räjähdyssuojattu ohjauspaneeli. Paneelista löydät kaikki tärkeät säätimet laitteen vaivattomaan käyttöön: päälle/pois -kytkin, potentiometri portaattomaan nopeuden säätöön ja kytkin elektroniseen korkeudensäätöön.

  Dispersioterän ja akselin korkeuden valvonta tapahtuu luotettavasti ja varmasti integroidun sekä räjähdyssuojatun turvalaitteen ansiosta. Erillinen ohjauskaappi sijaitsee räjähdykselle vaaralliseksi luokitellun alueen ulkopuolella.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT
 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Vakuumisekoittajat

  VMA Getzmann vakuumisekoittajissa on eri vaatimuksia varten sopiva prosessiohjaus. Dispermat VL on saatavana C, C-EX tai M-EX -ohjauksella.

  Dispermat VL sekoittajamallisto soveltuu ominaisuuksiensa puolesta niin kevyempään laboratoriokäyttöön kuin raskaampiin teollisiin käyttötarkoituksiin, joissa tuotemäärät ovat selvästi suurempia.

  Dispermat VL vakuumisekoittajan erityinen ominaisuus on nimensä mukainen vakuumitoiminto. Vakuumia voidaan käyttää yksi- tai tuplaseinämäisten astioiden kanssa. Laitteen sekoitusterän korkeutta voidaan säätää dispergointiprosessin aikana. Lisävarusteena saatavana kaavin sekoitusastian sisälle sekoitettaessa korkean viskositeetin tuotteita.

  Dispermat VL on saatavana myös räjähdyssuojattuna ATEX -versiona.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT
 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Sekoitusastiat (tilaa esite)

  VMA Getzmann sekoitusastiat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkealaatuiset sekoitusastiat sopivat esimerkiksi laboratoriokäyttöön. Sekoitusastioita on saatavana yhden tai kahden seinämän rakenteella. Sekoitusastioiden varusteita voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

  Yksiseinämäiset sekoitusastiat ovat tilavuudeltaan 125 millilitrasta aina 250 litraan. Yksiseinämäiset sekoitusastiat ovat erittäin tukevia ja sopivat laajasti erilaiseen laboratorio- ja teollisuuskäyttöön. Astioita on saatavana useassa eri koossa ja eri mallina.

  Kaksiseinämäisillä sekoitusastioilla voidaan testata aineita tietyssä lämpötilassa, esimerkiksi dispersion aikana. Ylimääräistä lämpöä voidaan helposti poistaa tai sitä voidaan lisätä. Kaksiseinämäisiä sekoitusastioita on vastaavasti saatavana useassa eri koossa, 30 millilitrasta aina 250 litraan. 5000 millilitraan saakka kaksiseinämäiset sekoitusastiat ovat varustettu itsesulkeutuvilla pikaliittimillä ja niiden pinta on kiillotettu helppoa puhdistusta varten.

  Mallin mukaan, sekoitusastiat voivat olla varustettu esimerkiksi kantokahvoilla, pyörillä, kuulaventtiilillä tai kippaavalla alustalla. Varustevaihtoehtoja on useita. Kaikkiin sekoitusastioihin on myös saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansimoduli. Kansi voi olla yksiosainen tai kaksiosainen (split-malli).

  Haluatko lisätietoja? Tilaa esite VMA Getzmannin sekoitusastioista ja pyydä tarjous.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT

Tilaa esite VMA Getzmann sekoitusastioista

 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Helmimyllyt

  VMA Getzmann Dispermat SL helmimyllysarja soveltuu erinomaisesti laboratorio-, laadunvalvonta- tai pilot-mittakaavan valmistukseen. Helmimyllyä on saatavana myös räjähdyssuojattuna ATEX-hyväksyttynä mallina.

  Dispermat SL perustuu helmimyllyteknologiaan, jossa mylly on sijoitettu vaakasuoraan asentoon. Helmimyllyllä voidaan mallista riippuen lyhyessä ajassa prosessoida niin pieniä kuin suuria eräkokoja välillä 50ml - 50L.

  Dispermat SL-helmimyllyissä on integroitu ilmanpaineella toimiva myllyn tyhjennysjärjestelmä, jonka avulla saadaan erittäin tehokas saanto prosessoitaville tuotteille, myös pienillä valmistusmäärillä.

  Dispermat SL -sarjan helmimyllyjä on saatavana C ja C-EX, M ja M-EX -ohjauslaitteilla. Esimerkiksi C-teknologian näytöstä löytyvät arvot nopeudelle, vääntömomentille, teholle, tuotelämpötilalle ja ajastintoiminnoille.

  Dispermat SL -sarjan helmimyllyt toimitetaan oletusarvoisesti VITON O-renkailla. Tiedustele myös muita vaihtoehtoisia renkaita.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT
 • VMA Getzmann Dissolverit ja helmimyllyt

  Korimyllyt

  VMA Getzmann Dispermat TML korimyllyt ovat erittäin tehokkaita jauhatuslaitteita. TML korimyllymoduuli voidaan kiinnittää moneen eri Dispermat-laiterunkoon.

  Korimylly lasketaan prosessoitavaan nesteeseen. Prosessin aikana korimylly pysyy paikallaan ja prosessoitava neste kulkeutuu korin läpi alapinnassa olevan dissolverin terän sekä korin pumppausrenkaan ansiosta. Tuotteen tehokas kierto korimyllyn läpi auttaa saavuttamaan halutun jauhatusasteen lyhyessä ajassa.

  Kaikki Dispermat korimyllyt ovat helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita sekä nopeita puhdistaa.

  TAKAISIN YLÖS

  DISSOLVERIT JA HELMIMYLLYT

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen VMA Getzmann sekoittajista?