Loading

Edustukset

Edustamamme päämiehet ovat toimialojensa johtavia erikoisraaka-aineiden ja mittauslaitteiden valmistajia

 

Alta löydät listauksen agentuuriliike S.O. Strömbergin edustamista eurooppalaisista valmistajista.
Valmistajat ovat toimialojensa johtavia mittauslaitteisiin ja teollisiin erikoisraaka-aineisiin erikoistuneita yrityksiä.

Mikäli haluat lisätietoja tai haluat pyytää tarjouksen, ethän epäröi ottaa yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa raaka-aineisiin ja mittauslaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Mittauslaitteiden valmistajat


Takaisin ylös

 • Byk Instruments

  Mittauslaitteet, instrumentit, mittarit

  BYK Intruments on toimialallaan johtava instrumenttien ja mittauslaitteiden valmistaja. Yrityksen instrumentit ja mittauslaitteet ovat toimineet maaliteollisuuden suunnannäyttäjänä jo vuosia. Mittauslaitteiden älykkäät ja samalla helppokäyttöiset toiminnot tekevät mittaamisesta helppoa, laitteiden sopien kaiken tasoisille käyttäjille.

  Mittauslaitteiden valmistaja: BYK Instruments GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • VMA Getzmann

  Sekoittajat, helmimyllyt, terät, sekoitusastiat

  VMA Getzmann valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia sekoittajia (dispermaatteja), helmimyllyjä, teriä ja sekoitusastioita. Edistyksellisen teknologian yhdistäminen toiminnalliseen ja laadukkaaseen muotoiluun on aina ollut VMA-Getzmannin tavaramerkki. Kaikissa yrityksen laitteissa on EU konedirektiivin 2006/42/EG mukaiset turvajärjestelmät. Saksassa valmistettua laatua ja tarkkuutta.

  Mittauslaitteiden valmistaja: VMA-Getzmann GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy (toimitamme myös varaosat)
 • Binder

  Uunit, lämpökaapit, olosuhdekaapit

  Binder on maailman suurin sarjavalmisteisten olosuhdekaappien valmistaja. Binderin olosuhdekaapit ovat suunniteltu erityisesti tieteelliseen ja teolliseen laboratoriokäyttöön. Olosuhde- ja elatuskaapeillaan Binder on erikoistunut simuloimaan erilaisia biologisia, kemiallisia ja fyysisiä olosuhteita. Binderin tuotevalikoima sisältää esimerkiksi ympäristöolosuhteita simuloivia co2-inkubaattorikaappeja, jäähdytettyjä inkubaattorikaappeja, olosuhdekaappeja, materiaalitestikaappeja ja lämmitysuuneja.

  Mittauslaitteiden valmistaja: Binder GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Phynix

  Kalvonpaksuusmittarit

  Phynix on saksalainen pintojen asiantuntija. Yritys on yksi maailmanlaajuisesti johtavista kalvonpaksuusmittareiden valmistajista, tarjoten laajan valikoiman mittareita eri käyttötarkoituksiin. Yrityksen laadukkaat ja tarkat mittarit mahdollistavat ammatillista toimintaa harjoittavien asiakkaiden tarkat ja luotettavat kalvonpaksuuksien mittaukset, oli sitten kyse maalaustyöstä tai galvaanisista päällysteistä. Phynixin kalvonpaksuusmittarit edustavat korkeaa saksalaista laatua ja kehittynyttä teknologiaa.

  Mittauslaitteiden valmistaja: Phynix GmbH & Co. KG
  Edustus: S.O. Strömberg Oy

Raaka-aineiden valmistajat


Takaisin ylös

 • Alberdingk Boley

  Sideaineet

  Alberdingk Boley on kansainvälisesti johtava vesipohjaisten sideaineiden valmistaja. Alberdingk Boleyn ympäristöystävälliset polyuretaani- ja akrylaattidispersiot antavat lukemattomille eri pinnoitteille ja liimoille monipuoliset huippuluokan ominaisuudet kaikilla käsiteltävillä pinnoilla.

  Raaka-aineiden valmistaja: Alberdingk Boley GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • THOR

  Biosidit, kosmetiikan ja hygieniatuotteiden säilöntäaineet, silikonit, palonestoaineet

  Yrityksen Thor pääkonttori sijaitsee Isossa-Britanniassa. Suurimmat tehtaat ovat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Meksikossa ja Kiinassa. Yrityksen muita tuotantolaitoksia ja toimistoja sijaitsee strategisesti ympäri maailmaa. Thor keskittyy erilaisten biosidien, silikonien ja palonestoaineiden valmistukseen. Yrityksen korkea tekninen asiantuntemus ja asiakkaille räätälöidysti tarjottava laboratoriotestauspalvelu ovat edesauttaneet Thor-konsernin saavuttamaan aseman yhtenä kansainvälisesti johtavana biosidien valmistajana.

  Raaka-aineiden valmistaja: Thor Specialities Ltd
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • ASK-Chemicals

  Alkydiemulsiot

  ASK-Chemicalsin portfolio sisältää valikoiman erilaisia sideaineita kuten alkydiemulsiot ja fenolihartsit, joiden käyttökohteita ovat esimerkiksi maalit ja teollisuus- sekä pakkauspinnoitteet. Lisäksi ASK Chemicals tarjoaa hiilikuituja sekä erikoishartseja teolliseen käyttöön.

  Raaka-aineiden valmistaja: ASK-Chemicals
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Byk Additives

  Apuaineet

  BYK Additives on maailmanlaajuisesti johtava apuaineiden valmistaja. Apuaineiden tuotevalikoima sisältää suuren määrän erityyppisiä kemiallisia valmisteita. BYKin runsaaseen lisäainevalikoimaan kuuluvat vaahdonestäjät, pinta-aktiiviset apuaineet, reologia-apuaineet, vahat, kostustus- ja dispergointiapuaineet ja adheesiopromoottorit. Pieninä määrinä käytettävät apuaineet parantavat pinnoitteiden monia ominaisuuksia kuten naarmunkestoa ja sään kestävyyttä. BYKin apuaineita käytetään myös liimoissa ja pesu- sekä puhdistusaineissa.

  Raaka-aineiden valmistaja: BYK Additives GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Cosnaderm

  Kosmetiikan raaka-aineet, lääketeollisuuden raaka-aineet

  Cosnaderm on laadukas ja monipuolinen saksalainen kosmetiikan ja lääketeollisuuden raaka-ainevalmistaja. Yritys valmistaa esimerkiksi parfyymien, meikkivärien ja kosteusvoiteiden sekä erilaisten säilöntäaineiden ja elintarvikevärien raaka-aineita.

  Kosmetiikan raaka-aineiden valmistaja: Cosnaderm GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Erbslöh

  Juomateollisuuden raaka-aineet

  Yritys Erbslöh valmistaa monipuolisesti erilaisia alkoholi- ja juomateollisuuden raaka-aineita. Yritys onkin yksi maailman johtavista toimijoista juomateollisuuden alalla. Erbslöhillä on omat tuotekehitys- ja tuotantolaitokset, joissa heidän on mahdollista luotettavasti ja kustannustehokkaasti tuottaa asiakkailleen juomatuotteissa tarpeelliset käsittelyaineet.

  Raaka-aineiden valmistaja: Erbslöh
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Gattefossé

  Aktiiviaineet, emulgointiaineet, kasvisuutteet, suppositoriopohjat

  Gattefossé on maailmanlaajuisesti johtava terveyden- ja kauneudenhuollon erikoisraaka-aineidentoimittaja. Jo lähes 140 vuoden ajan Gattefossé on kehittänyt osaamistaan kasviuutteiden ja lipokemian tuotteiden parissa. Yritys on erikoistunut lipidirasva-aineiden kemiaan ja kasviuutteisiin tuottaakseen tehokkaita luonnollisia aktiiviraaka-aineita ja toiminnallisia lipidirasvojen raaka-aineita.

  Raaka-aineiden valmistaja: Gattefossé S.A.
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Grillo Zinkoxid

  Sinkkioksidit

  Yrityksellä Grillo Zinkoxid GmbH on yli 100 vuoden kokemus sinkkioksidin valmistuksesta. Maailmanlaajuiset ja vaatimuksiltaan muuttuvat sinkkioksidimarkkinat asettavat korkeat tavoitteet innovatiivisille tuotteille sekä vaatimukset asiakkaiden tarpeiden huomioimiselle. Sinkkioksideja käytetään esimerkiksi lasi- ja keramiikkateollisuudessa, kumiteollisuuden tuotteissa, rehuteollisuudessa, maaliteollisuudessa ja elektroniikkateollisuudessa sekä kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa.

  Raaka-aineiden valmistaja: Grillo Zinkoxid GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Heubach

  Väripigmentit, antikorroosiopigmentit

  Heubach on yksi maailman johtavista teollisuuden pigmenttivalmistajista. Heubach on erikoistunut epäorgaanisiin, orgaanisiin ja antikorroosiopigmentteihin. Heubachin historia ulottuu kauas yli 600 vuoden päähän. Yritys huomioi vahvasti kaikessa tekemisessään kestävän kehityksen ja ympäristösuojelun periaatteet ja tunnetaankin innovaattorina myös näillä osa-alueilla.

  Raaka-aineiden valmistaja: Heubach GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • MicroChem

  Polymeeripartikkelit

  MicroChem valmistaa alifaattisia polyuretaani- sekä akryylipolymeeripartikkeleita teollisuudelle. Polymeeripartikkeleita käytetään maaleissa ja lakoissa parantamaan pinnan ominaisuuksia. MicroChemin tekninen asiapalvelu ja moderni laboratorio yhdessä tarjoavat asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja ja teknistä tukea.

  Raaka-aineiden valmistaja: MicroChem Corporation
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Dr. Otto Suwelack

  Maitotuotteiden erikoisraaka-aineet, jogurttijauheiden erikoisraaka-aineet, muiden maitopohjaisten jauheiden erikoisraaka-aineet

  Dr. Suwelack pääkonttori ja tehdas on sijainnut Billerbeckissä Saksassa jo lähes 130 vuotta. Täältä heidän monipuoliset tuotteensa toimitetaan asiakkaille ympäri maailmaa. Dr. Suwelackin asiakkaat arvostavat raaka-aineiden korkeaa laatua, turvallisuutta ja luonnollista makua. Dr. Suwelack valmistaa kaikenkattavat raaka-aineet maito- ja jogurttipohjaisena jauheena. Tuotteet soveltuvat esimerkiksi suklaan seoksiin ja täytteisiin, makeisiin, keittoihin, kastikkeisiin, valmisaterioihin, välipalatuotteisiin, mausteisiin, jäätelöihin, jälkiruokiin, juomiin, viljatuotteisiin, mysliin, leipomotuotteisiin, urheiluruokiin, ravintolisiin ja jopa lemmikinruokiin.

  Raaka-aineiden valmistaja: Dr. Otto Suwelack GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Galstaff Multiresine

  Sideaineet

  Galstaff Multiresine on italialainen yritys, joka on keskittynyt liuotinpohjaisten hartsien ja sideaineiden sekä isosyanaattien tuotantoon erilaisille pinnoitteille sekä painoväreille. Yrityksellä on pitkät perinteet, historian ulottuen yli puolen vuosisadan päähän. Galstaff Multiresinen raaka-aineita käytetään laajasti ympäri maailmaa. Raaka-aineet tunnetaan korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja innovatiivisuudesta, jotka takaa yrityksen mittavat ja jatkuvat panostukset tuotekehitykseen. Galstaff Multiresine on teknisesti suuntautunut ja sertifioitu yritys, joka noudattaa toiminnassaan kaikkia terveyden, turvallisuuden ja ympäristösuojelun säädöksiä. Yhtiön standardit ovat asiakkaiden korkeimpien odotusten mukaisia.

  Raaka-aineiden valmistaja: Galstaff Multiresine S.p.A.
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Kärntner Montanindustrie (KMI Industrial Minerals)

  Miox pigmentit

  Edustamamme Itävaltalainen Kärntner Montanindustrie (KMI Industrial Minerals) tuottaa ja valmistaa korkealaatuisia rautamalmipigmenttejä korroosionestomaaleihin. Yritys on perustettu vuonna 1932. Pitkän toimintansa aikana yritys on saavuttanut aseman kansainvälisesti johtavana rautamalmipigmenttien tuottajana. Kehittyneen tuotantoteknologian ja korkeatasoisen kumppaniverkoston tuella KMI kehittää tuottamiaan raaka-aineitaan jatkuvasti paremmiksi. Kärntner Montanindustrie on sitoutunut toiminnassaan ylläpitämään korkeimpia standardeja, oli sitten kyseessä tuoteinnovaatiot, tinkimätön laatu, toimitusvarmuus tai ympäristöasiat.

  Raaka-aineiden valmistaja: Kärntner Montanindustrie GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy

Haluatko lisätietoja?