Loading

Edustukset

Edustamme arvostettuja eurooppalaisia raaka-aineiden ja mittauslaitteiden valmistajia

Alta löydät listauksen agentuuriliike S.O. Strömbergin edustamista eurooppalaisista valmistajista.

Valmistajat ovat alojensa johtavia teollisiin erikoisraaka-aineisiin ja mittauslaitteisiin erikoistuneita yrityksiä.

Tutustu yrityksiin ja heidän tuotteisiin. Mikäli sinulle herää kysyttävää tai haluat pyytää tarjouksen, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa raaka-aineisiin ja mittauslaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Haluatko lisätietoja eri valmistajista? Ota yhteyttä.

 • Alberdingk Boley

  Sideaineiden valmistaja

  Alberdingk Boley on kansainvälisesti johtava vesipohjaisten sideaineiden valmistaja. Alberdingk Boleyn ympäristöystävälliset polyuretaani- ja akrylaattidispersiot antavat lukemattomille eri pinnoitteille ja liimoille monipuoliset huippuluokan ominaisuudet kaikilla käsiteltävillä pinnoilla.

  Valmistaja: Alberdingk Boley GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • ASK-Chemicals

  Alkydiemulsioiden valmistaja

  ASK-Chemicalsin portfolio sisältää valikoiman erilaisia sideaineita kuten alkydiemulsiot ja fenolihartsit, joiden käyttökohteita ovat esimerkiksi maalit ja teollisuus- sekä pakkauspinnoitteet. Lisäksi ASK Chemicals tarjoaa hiilikuituja sekä erikoishartseja teolliseen käyttöön.

  Valmistaja: ASK-Chemicals
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Binder

  Uunien ja lämpökaappien valmistaja

  Binder on maailman suurin sarjavalmisteisten olosuhdekaappien valmistaja. Binderin olosuhdekaapit ovat suunniteltu erityisesti tieteelliseen ja teolliseen laboratoriokäyttöön. Olosuhde- ja elatuskaapeillaan Binder on erikoistunut simuloimaan erilaisia biologisia, kemiallisia ja fyysisiä olosuhteita. Binderin tuotevalikoima sisältää esimerkiksi ympäristöolosuhteita simuloivia co2-inkubaattorikaappeja, jäähdytettyjä inkubaattorikaappeja, olosuhdekaappeja, materiaalitestikaappeja ja lämmitysuuneja.

  Valmistaja: Binder GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • BYK

  Apuaineiden ja mittauslaitteiden valmistaja

  BYK Additives & Intruments on maailmanlaajuisesti johtava apuaineiden ja mittauslaitteiden valmistaja. Apuaineiden tuotevalikoima sisältää suuren määrän erityyppisiä kemiallisia valmisteita. BYKin runsaaseen lisäainevalikoimaan kuuluvat vaahdonestäjät, pinta-aktiiviset apuaineet, reologia-apuaineet, vahat, kostustus- ja dispergointiapuaineet ja adheesiopromoottorit. Pieninä määrinä käytettävät apuaineet parantavat pinnoitteiden monia ominaisuuksia kuten naarmunkestoa ja sään kestävyyttä. BYKin apuaineita käytetään myös liimoissa ja pesu- sekä puhdistusaineissa.

  Valmistaja: BYK Additives & Instruments
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Cosnaderm GmbH

  Kosmetiikan ja lääketeollisuuden raaka-aineiden valmistaja

  Cosnaderm on laadukas ja monipuolinen saksalainen kosmetiikan ja lääketeollisuuden raaka-ainevalmistaja. Yritys valmistaa esimerkiksi parfyymien, meikkivärien ja kosteusvoiteiden sekä erilaisten säilöntäaineiden ja elintarvikevärien raaka-aineita.

  Valmistaja: Cosnaderm GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Erbslöh

  Juomateollisuuden raaka-aineiden valmistaja

  Yritys Erbslöh valmistaa monipuolisesti erilaisia alkoholi- ja juomateollisuuden raaka-aineita. Yritys onkin yksi maailman johtavista toimijoista juomateollisuuden alalla. Erbslöhillä on omat tuotekehitys- ja tuotantolaitokset, joissa heidän on mahdollista luotettavasti ja kustannustehokkaasti tuottaa asiakkailleen juomatuotteissa tarpeelliset käsittelyaineet.

  Valmistaja: Erbslöh
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Gattefossé

  Aktiiviaineiden, emulgointiaineiden, kasvisuutteiden ja suppositoriopohjien valmistaja

  Gattefossé on maailmanlaajuisesti johtava terveyden- ja kauneudenhuollon erikoisraaka-aineidentoimittaja. Jo lähes 140 vuoden ajan Gattefossé on kehittänyt osaamistaan kasviuutteiden ja lipokemian tuotteiden parissa. Yritys on erikoistunut lipidirasva-aineiden kemiaan ja kasviuutteisiin tuottaakseen tehokkaita luonnollisia aktiiviraaka-aineita ja toiminnallisia lipidirasvojen raaka-aineita.

  Valmistaja: Gattefossé S.A.
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Grillo Zinkoxid GmbH

  Sinkkioksidien valmistaja

  Yrityksellä Grillo Zinkoxid GmbH on yli 100 vuoden kokemus sinkkioksidin valmistuksesta. Maailmanlaajuiset ja vaatimuksiltaan muuttuvat sinkkioksidimarkkinat asettavat korkeat tavoitteet innovatiivisille tuotteille sekä vaatimukset asiakkaiden tarpeiden huomioimiselle. Sinkkioksideja käytetään esimerkiksi lasi- ja keramiikkateollisuudessa, kumiteollisuuden tuotteissa, rehuteollisuudessa, maaliteollisuudessa ja elektroniikkateollisuudessa sekä kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa.

  Valmistaja: Grillo Zinkoxid GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Heubach GmbH

  Väripigmenttien ja antikorroosiopigmenttien valmistaja

  Heubach on yksi maailman johtavista teollisuuden pigmenttivalmistajista. Heubach on erikoistunut epäorgaanisiin, orgaanisiin ja antikorroosiopigmentteihin. Heubachin historia ulottuu kauas yli 600 vuoden päähän. Yritys huomioi vahvasti kaikessa tekemisessään kestävän kehityksen ja ympäristösuojelun periaatteet ja tunnetaankin innovaattorina myös näillä osa-alueilla.

  Valmistaja: Heubach GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • MicroChem

  Polymeeripartikkeleiden valmistaja

  MicroChem valmistaa alifaattisia polyuretaani- sekä akryylipolymeeripartikkeleita teollisuudelle. Polymeeripartikkeleita käytetään maaleissa ja lakoissa parantamaan pinnan ominaisuuksia. MicroChemin tekninen asiapalvelu ja moderni laboratorio yhdessä tarjoavat asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja ja teknistä tukea.

  Valmistaja: MicroChem Corporation
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Dr. Otto Suwelack GmbH

  Erikoisraaka-aineiden valmistaja maitotuotteiden, jogurttijauheiden ja muiden maitopohjaisten jauheiden valmistamiseen.

  Dr. Suwelack pääkonttori ja tehdas on sijainnut Billerbeckissä Saksassa jo lähes 130 vuotta. Täältä heidän monipuoliset tuotteensa toimitetaan asiakkaille ympäri maailmaa. Dr. Suwelackin asiakkaat arvostavat raaka-aineiden korkeaa laatua, turvallisuutta ja luonnollista makua. Dr. Suwelack valmistaa kaikenkattavat raaka-aineet maito- ja jogurttipohjaisena jauheena. Tuotteet soveltuvat esimerkiksi suklaan seoksiin ja täytteisiin, makeisiin, keittoihin, kastikkeisiin, valmisaterioihin, välipalatuotteisiin, mausteisiin, jäätelöihin, jälkiruokiin, juomiin, viljatuotteisiin, mysliin, leipomotuotteisiin, urheiluruokiin, ravintolisiin ja jopa lemmikinruokiin.

  Valmistaja: Dr. Otto Suwelack GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Galstaff Multiresine

  Sideaineet

  Galstaff Multiresine on italialainen yritys, joka on keskittynyt liuotinpohjaisten hartsien ja sideaineiden sekä isosyanaattien tuotantoon erilaisille pinnoitteille sekä painoväreille. Yrityksellä on pitkät perinteet, historian ulottuen yli puolen vuosisadan päähän. Galstaff Multiresinen raaka-aineita käytetään laajasti ympäri maailmaa. Raaka-aineet tunnetaan korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja innovatiivisuudesta, jotka takaa yrityksen mittavat ja jatkuvat panostukset tuotekehitykseen. Galstaff Multiresine on teknisesti suuntautunut ja sertifioitu yritys, joka noudattaa toiminnassaan kaikkia terveyden, turvallisuuden ja ympäristösuojelun säädöksiä. Yhtiön standardit ovat asiakkaiden korkeimpien odotusten mukaisia.

  Valmistaja: Galstaff Multiresine S.p.A.
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • PHYNIX

  Kalvonpaksuusmittarit

  Phynix on saksalainen pintojen asiantuntija. Yritys on yksi maailmanlaajuisesti johtavista kalvonpaksuusmittareiden valmistajista, tarjoten laajan valikoiman mittareita eri käyttötarkoituksiin. Yrityksen laadukkaat ja tarkat mittarit mahdollistavat ammatillista toimintaa harjoittavien asiakkaiden tarkat ja luotettavat kalvonpaksuuksien mittaukset, oli sitten kyse maalaustyöstä tai galvaanisista päällysteistä. Phynixin kalvonpaksuusmittarit edustavat korkeaa saksalaista laatua ja kehittynyttä teknologiaa.

  Valmistaja: Phynix GmbH & Co. KG
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • THOR

  Biosidien, kosmetiikan säilöntäaineiden, silikonien ja palonestoaineiden valmistaja

  Yrityksen Thor pääkonttori sijaitsee Isossa-Britanniassa. Suurimmat tehtaat ovat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Meksikossa ja Kiinassa. Yrityksen muita tuotantolaitoksia ja toimistoja sijaitsee strategisesti ympäri maailmaa. Thor keskittyy erilaisten biosidien, silikonien ja palonestoaineiden valmistukseen. Yrityksen korkea tekninen asiantuntemus ja asiakkaille räätälöidysti tarjottava laboratoriotestauspalvelu ovat edesauttaneet Thor-konsernin saavuttamaan aseman yhtenä kansainvälisesti johtavana biosidien valmistajana.

  Valmistaja: Thor Specialities Ltd
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • Kärntner Montanindustrie (KMI Industrial Minerals)

  Miox pigmenttien valmistaja

  Edustamamme Itävaltalainen Kärntner Montanindustrie (KMI Industrial Minerals) tuottaa ja valmistaa korkealaatuisia rautamalmipigmenttejä korroosionestomaaleihin. Yritys on perustettu vuonna 1932. Pitkän toimintansa aikana yritys on saavuttanut aseman kansainvälisesti johtavana rautamalmipigmenttien tuottajana. Kehittyneen tuotantoteknologian ja korkeatasoisen kumppaniverkoston tuella KMI kehittää tuottamiaan raaka-aineitaan jatkuvasti paremmiksi. Kärntner Montanindustrie on sitoutunut toiminnassaan ylläpitämään korkeimpia standardeja, oli sitten kyseessä tuoteinnovaatiot, tinkimätön laatu, toimitusvarmuus tai ympäristöasiat.

  Valmistaja: Kärntner Montanindustrie GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy
 • VMA Getzmann GmbH

  Dispergointilaitteiden, helmimyllyjen, terien ja astioiden valmistaja

  VMA Getzmann valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia dispermaatteja, helmimyllyjä, teriä ja sekoitusastioita. Edistyksellisen teknologian yhdistäminen toiminnalliseen ja laadukkaaseen muotoiluun on aina ollut VMA-Getzmannin tavaramerkki. Kaikissa yrityksen laitteissa on EU konedirektiivin 2006/42/EG mukaiset integroidut turvajärjestelmät. Saksassa valmistettua laatua ja tarkkuutta.

  Valmistaja: VMA-Getzmann GmbH
  Edustus: S.O. Strömberg Oy (toimitamme myös varaosat)

Oletko kiinnostunut raaka-aineesta tai mittauslaitteesta? Ota yhteyttä.