Loading

Mittauslaitteet ja mittarit

Byk Instruments

S.O. Strömberg Oy on Byk mittauslaitteiden edustaja Suomessa.

Meiltä voit tilata minkä tahansa Bykin mittauslaitteen.

Tälle sivulle olemme koonneet Bykin suosituimpia mittauslaitteita.

Voit myös tutustua mittauslaitteiden valikoimaan koko laajuudessa «BYKIN KOTISIVUILLA».

Mikäli haluat lisätietoja tai pyytää tarjouksen, ethän epäröi «ottaa yhteyttä».

 

Byk mittauslaitteet ja mittarit ovat toimineet maaliteollisuuden suunnannäyttäjänä jo vuosia. Monipuoliset mittauslaitteet sopivat kaiken tasoisille käyttäjille. Älykkäät ja samalla helppokäyttöiset toiminnot tekevät mittaamisesta sujuvaa.

Byk mittauslaitteilla onnistuu esimerkiksi nestemäisen pinnoitteen viskositeetin mittaus ja kuivalta pinnalta maalin paksuuden mittaus (byko-cut, byko-test Lite) ja kiiltomittaus.

Kun kysyttävää herää, ota yhteyttä! Ystävällinen henkilökuntamme neuvoo oikean mittauslaitteen valinnassa.

 

(mm. kiiltomittaus, värimittaus, rakeisuusmittaus, kimallusmittaus, myös kalvon paksuuden mittaus)

(mm. maalin paksuuden mittaus, hilaristikkokoe kovuuden mittaus, joustavuuden mittaus, kulutuksen kestävyyden mittaus)

(mm. ulkonäkö, laatu, täplikkyys, läpinäkyvyys, appelsiinikuvio)

(mm. viskositeetin mittaus, kuivumisajanmittaus, märkäkalvon paksuuden mittaus)

(kastepistemittari)

(uunit ja uunimittarit)

 

Meiltä myös Byk varaosat ja huoltoselvitykset

Meiltä voit tilata Byk mittauslaitteiden alkuperäisvalmisteiset varaosat.

Palveluumme kuuluu Byk mittauslaitteiden huoltoselvitykset (myymämme laitteet).

Mikäli sinulle herää kysyttävää, ota yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Kiiltomittaus ja värimittaus

 • Byk Gardner kiiltomittarit ja värimittarit

  KIILTOMITTARI JA KALVON PAKSUUS MITTARI SAMASSA LAITTEESSA

  Byk micro-gloss kiiltomittari SOVELTUU LUKUISIIN ERI KÄYTTÖKOHTEISIIN. Kiiltomittari mahdollistaa kiiltomittauksen käytännössä KAIKILTA TASAISILTA PINNOILTA. Micro-gloss pystyy mittaamaan kiillon yhdellä tai jopa kolmella kulmalla, mallista riippuen.

  Micro-gloss kiiltomittarilla onnistuu myös KALVON PAKSUUDEN MITTAUS. Kalvo voi olla esimerkiksi maalia, jolloin laite toimii kuten normaali maalin paksuus mittari.

  Byk micro-gloss kiiltomittarin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen ergonomiaan ja helppokäyttöisyyteen. Micro-gloss on haluttu pitää juuri tietyn kokoisena. Laite sopii hyvin käteen, eikä ole liian suuri eikä myöskään liian pieni.

  Micro-gloss on toistettavuudeltaan erittäin luotettava. Tulokset ovat tasalaatuisia, kerta toisensa jälkeen. Mittari sisältää kalibroinnin itsediagnoosiominaisuuden. Tämä ominaisuus takaa kalibroinnin vakauden myös pitkällä aikavälillä ja kertoo, milloin kalibrointi on suoritettu. Laitteen mukana toimitettava suojakuori pitää kalibrointilevyn ja optiikan suojattuna.

  Micro-gloss kiiltomittarin kirkkaasta värinäytöstä mittaustulokset ovat helppo lukea yhdellä vilkaisulla. Rullauspainike ja loogisesti navigoitavat valikot antavat myös osansa laitteen käyttäjäystävällisyyteen.

  Byk micro-gloss -sarjan kaikki kiiltomittarit sisältävät monipuolisen Byk Smart Chart -ohjelmiston. Byk Smart Chart on tehokas työkalu tulosten ammattimaiseen dokumentointiin ja analysointiin, kun esimerkiksi on projektissasi kiiltomittaus tai pinnoitteiden paksuuden mittaus työn alla ja teet useita mittauksia samalla kertaa.

  Kysyttävää? Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Kiiltomittari: katso video Byk micro-gloss

Tutustu Byk micro-gloss -sarjan kiiltomittareihin ja laitteiden tärkeimpiin ominaisuuksiin. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner kiiltomittarit ja värimittarit

  SPEKTROFOTOMETRI VÄRIPINNOILLE (värimittari)

  Byk Spectro2guide spektrofotometri edustaa värimittauksen uusinta teknologiaa. Yksi ja sama laite on ominaisuuksiltaan värimittari ja kiiltomittari. Väri ja kiilto voidaan mitata samanaikaisesti.

  Spektrofotometrin ja fluorimittarin yhdistelmä avaa täysin uusia näkökulmia väriharmonian hallintaan ja värien vakauden takaamiseen. Värimittarina Spectro2guide takaa väriharmonian ja analysoi värien vakauden luotettavasti.

  Spectro2guide spektrofotometrin ylivertainen tarkkuus ja eri instrumenttien välinen erinomainen yhteensopivuus mahdollistaa digitaalisten standardien käytön värimittauksessa. Värienhallintatiedot ovat luotettavia ja yhteydet eri laitteiden välillä saumattomia.

  Byk Spectro2guide käyttää valonlähteenä kehittynyttä LED-tekniikkaa. Lyhyen ja pitkän aikavälin vakaus sekä homogeeninen valaistuspiste ovat ensiluokkaisia. LEDin 10 vuoden käyttöikä takaa laitteelle alhaiset huoltokustannukset.

  Spectro2guiden suuri ja selkeä 3,5” värikosketusnäyttö vastaa käytettävyydeltään ja käyttöliittymältään tämän päivän mobiililaitteita. Näytöltä voit katsoa integroidun kameran reaaliaikaista ja suurennettua esikatselukuvaa mitattavasta kohteesta, jotta saat mittauksen varmasti oikeasta kohdasta.

  Spektro2guide spektrofotometri takaa kerta toisensa jälkeen objektiiviset mittaustulokset tänään ja tulevaisuudessa.

  *** VAIHTOKAMPANJA ***

  Hyödynnä 20% kampanjaetu - toimi näin:

  Lähetä meille yrityksesi vanha spektrofotometri (Bykin tai minkä tahansa muun valmistajan). Saat uudesta Byk Spektro2guide spektrofotometristä 20% vaihtohyvityksen. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

  Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Spektrofotometri: katso video Byk Spectro2guide

Tutustu Byk Spectro2guide spektrofometrin ominaisuuksiin. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner kiiltomittarit ja värimittarit

  SPEKTROFOTOMETRI METALLIVÄRIPINNOILLE (värimittari)

  Metalliväri muuttaa ulkonäköään eri kulmista katsottuna. BYK-mac i spektrofotometri osaa mitata metallimaalipinnan värin, kimalluksen ja rakeisuuden useasta eri kulmasta ja valaistusolosuhteesta.

  Spektrofotometri tarjoaa vuosiksi erinomaista tarkkuutta. Laitetta on saatavana pienellä tai suurella mittausaukolla. Lisävarusteena on saatavilla erilaisia mittaustelineitä muun muassa kosmetiikkatuotteiden mittaamiseen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Kuivan pinnoitteen mittaus

 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  MAALIPINNAN PAKSUUDEN MITTAUS (Byko-cut)

  Byk Byko-cut maalin paksuus mittari on myös pinnoitteen paksuusmittari.

  Byk Byko-cut mahdollistaa kuivan maalikalvon lisäksi myös muiden pinnotteiden paksuuden mittauksen. Mittaus voidaankin tehdä LÄHES KAIKILTA pinnoilta.

  Voit mitata maalin TAI MUUN pinnoitteen paksuuden esimerkiksi metallipinnoilta, muovipinnoilta, puupinnoilta ja muilta vastaavilta kovilta pinnoilta.

  Byko-cut mittarilla onnistuu myös MONIKERROKSISTEN pinnoitteiden paksuuden mittaus. Laitteeseen SISÄÄNRAKENNETULLA MIKROSKOOPILLA voit lisäksi tutkia maalipinnan virheitä.

  Byko-cut -sarjan maalin paksuus mittarit ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea luotettavia.

  Miksi esimerkiksi maalin paksuuden mittaus on tärkeää?

  Maalin paksuuden mittaus on osa ammattimaista maalausprosessia. Kuivan maalikalvon paksuus vaikuttaa suoraan pinnoitteen lopulliseen ulkonäköön, läpikuultavuuteen ja maalikalvon suojauksen kestävyyteen. Mikäli puolestaan lisätään liian paksuja yksittäisiä maalikerroksia, voi se johtaa liian pitkään kuivumisaikaan, kuivuneen maalipinnan halkeiluun tai hilseilyyn.

  Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Byko-cut pinnoitteen paksuusmittarista.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Katso video Byk-cut pinnoitteen paksuusmittarista

Tutustu Byko-cut pinnoitteen paksuusmittarin ominaisuuksiin. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  MAALIPINNAN PAKSUUDEN MITTAUS (byko-test Lite)

  Byk Byko-test Lite mittarilla voidaan mitata maalin paksuus ilman mitattavan maalipinnan vaurioitumista.

  Byko-test Lite mahdollistaa luotettavan maalin paksuuden mittauksen lähes kaikilta metallipintaisilta alustoilta. Laitteella voit mitata maalin seuraavilta metallipinnoilta; teräs, rauta, alumiini, kupari, messinki, sinkki ja ruostumaton teräs.

  Byko-test litessa on kirkas värinäyttö jota voi kääntää 90 ° tai 180 °.

  Byko-test lite on helppokäyttöinen maalin paksuus mittari useilla hyödyllisillä ominaisuuksilla. Pienen kokonsa ansiosta laitetta voidaan käyttää myös yhdellä kädellä. Mittauksia helpottavat esimerkiksi automaattinen alustan tunnistus ja nollapisteen kalibrointi. Mittausanturin rubiinikärki puolestaan kestää erittäin hyvin kulutusta.

  Laadukas maalin paksuusmittari auttaa ylläpitämään tasaista ja ammattimaista laatutasoa maalien päällystysominaisuuksissa ja kuivuneen maalipinnan laadunvalvonnassa.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja Bykin laitteista.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  TARTTUVUUDEN MITTAUSLAITE (Cross Cut Tester)

  Jotta erilaiset pinnoitteet toimivat niille suunnitellulla tavalla, on pinnoitteiden tartuttava lujasti käytettäviin alustoihin.

  Maalien tarttuvuuden kestävyyden arvioimiseksi pohjamateriaalista erotetaan kolme erilaista tarttumismenetelmää; hilaristikkokoe, kynätesti ja vetolujuustesti. Byk cross-cut on tehty hilariristikkokokeen tekemiseen.

  Byk hilariristikko testisarja toimitetaan kaikilla lisävarusteilla, joita tarvitaan testin suorittamiseen. Kääntyvä teränpidike helpottaa kohdistamista pinnoitteen pintaan. Cross-cut hilariristikko testerin terät ovat valmistettu karkaistusta teräksestä pitkää käyttöikää silmälläpitäen. Cross-cut testeriä on saatavana 1 teräisenä ja 6 teräisenä.

  Kaikkiin toteutustapoihin (hilaristikkokoe, kynätesti ja vetolujuustesti) löytyy Byk tuotevalikoimasta oma tarttuvuuden mittauslaite. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kaikissa mittauslaitekysymyksissä.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Katso video Byk cross-cut testeristä

Tutustu Byk cross-cut -sarjan hilaristikkotesterin tärkeimpiin ominaisuuksiin. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  KOVUUDEN MITTAUSLAITE (Pendulum hardness tester)

  Kuivan maalipinnan kovuudella tarkoitetaan pinnan kykyä vastustaa mekaanista voimaa kuten painetta, hankausta tai naarmuuntumista. Byk Gardnerin laitevalikoimasta löytyy useita erilaisia kovuusmittauslaitteita riippuen kohteen käyttötarkoituksesta.

  Kovuusmittauslaitteita on sekä kannettavia malleja että laboratoriokäyttöön suunniteltuja kiinteästi asennettavia malleja. Vaatimukset testitulosten tarkkuudelle asettaa myös olennaisimmat vaatimukset oikean laitteen valinnassa.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  JOUSTAVUUDEN MITTAUSLAITE

  Jotta maalattu pinta toimisi kunnolla rasituksen aikana ja erilaisissa olosuhteissa, tulee maalatulla pinnalla olla riittävä joustavuus. Muutoin maalipinta halkeilee.

  Byk Gardnerin laitteella kuivan maalipinnan joustavuuden mittauksessa maalattua pintaa taivutetaan sylinterimäisen tai kartiomaisen palkin yli. Mittauksessa arvioidaan maalipinnan taivutus- ja/tai muodonmuutoksen aste. Valikoimissa on myös cupping-testerit.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  KULUTUKSEN KESTÄVYYDEN MITTAUSLAITE

  Kulutuksen kestävyys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista niin maalille kuin muillekin päällysteille. Kulutuksenkestävyyden mittauslaite on tarpeellinen muiden muassa laattojen, lattian, huonekalujen, seinänpäällysteiden, suihkukaappien ja kylpyammeiden mittauksissa.

  Kulutuksen kestävyyttä mittaava laite tuottaa toistettavissa olevan, valvotun tilan simuloimaan jokapäiväistä käyttöä tai kulumista erilaisilla mittausmenetelmillä.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaite

  ISKUNKESTÄVYYDEN MITTAUSLAITE

  Byk Gardnerin Impact Tester -laitesarjan tuotteita käytetään laajalti pinnoitus- ja muoviteollisuudessa. Molemmilla toimialoilla iskunkestävyys mitataan pudottamalla paino pinnoitteeseen tietyn tarkan etäisyyden päästä.

  Muovimateriaalien osalta painon massaa lisätään, kunnes maalipinnan rakenne vioittuu. Maalatun pinnan osalta tällöin tarkoitetaan halkeilua maalikalvossa. Byk Gardnerin valikoimista löytyy useita malleja kuivan maalikalvon iskunkestävyyden luotettavaan ja tarkkaan mittaukseen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  LÄPÄISEVYYDEN MITTAUSLAITE

  Kuivan maalin läpäisevyyden mittaus on tärkeä ominaisuus, jolla mitataan esimerkiksi vesihöyryn siirtymistä kuivan maalikalvon läpi. Vesihöyryn läpäisevyys testataan irtonaisella maalikalvolla, ilman alustaa.

  Erityiset läpäisevyystestikupit tarjoavat yksinkertaisen lähestymistavan läpäisevyyden tarkistamiseksi 24 tunnin ajanjakson aikana. Läpäisevyyskuppi tiivistää maalikalvon reunat ja antaa mittaukselle erittäin tarkan tuloksen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  MIKROSKOOPIT

  Byk Gardnerin mallistosta löytyy niin moderneja digitaalisia kuin perinteisiä mikroskooppeja. Digitaalimikroskoopeilla on ohjelmistojensa puolesta kyky mitata esimerkiksi paperipintojen ominaisuuksia.

  Perinteisiä mikroskooppeja käytetään usein yhdessä muiden testauslaitteiden kanssa. Esimerkiksi stereomikroskooppi on valinnainen lisävaruste automaattisen maalipinnan joustavuutta mittaavan laitteen kanssa.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner kuivan maalipinnan mittauslaitteet

  PINTAJÄNNITYKSEN MITTAUSLAITE

  Kiinteiden pohjamateriaalien pintaominaisuuksien mittaaminen on erittäin tärkeää lopullisen käyttökohteen ominaisuuksille ja suorituskyvylle.

  Byk Gardnerin Pocket Goniometer PGX+ kuivan maalipinnan pintajännityksen mittauslaitteen kontaktikulmamenetelmän avulla voidaan mitata pintajännitystä, tarttuvuutta, painettavuutta, kostutusta, imeytymistä ja kontaminaatiota.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Pinnoitteen ulkonäön mittaus

 • Byk Gardner maalipinnan ulkonäkömittarit

  APPELSIINIKUVION MITTAUSLAITE (wave-scan)

  Byk Gardnerin Orange Peel mittauslaiteisiin luotetaan kaikkien suurten autonvalmistajien maailmanlaajuisena standardina, kun halutaan puolueettomasti arvioida autojen maalipinnan laatua ja ulkonäköä.

  Byk Gardnerin wave-scan laitteiden mallisto tarjoaa ratkaisut kaikkien maalipintojen ulkonäön mittaamiseen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Katso video Byk wave-scan mittauslaitteesta

Tutustu Byk wave-scan -sarjan laitteen appelsiinikuvion mittaukseen. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner maalipinnan ulkonäkömittarit

  LÄPINÄKYVYYDEN MITTAUSLAITE (haze-gard i)

  Byk Gardnerin Haze-Gard i mittauslaite mittaa kaikki läpinäkyvyysparametrit standardimenetelmien mukaisesti.

  Haze-gard i:n erinomainen tarkkuus ja luotettavuus sekä helppokäyttöisyys ovat tehneet laitteesta standardin läpinäkyvyyden mittaamiseksi lasi-, muovi-, kalvo- ja pakkausteollisuuden aloilla.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Katso video Byk haze-gard i mittauslaitteesta

Tutustu Byk haze-guard i laitteen läpinäkyvyyden mittaukseen. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner maalipinnan ulkonäkömittarit

  EFEKTI- JA METALLIMAALIPINNAN TÄPLIKKYYDEN MITTAUSLAITE (cloud-runner)

  Esimerkiksi metallihohtovärissä eri pinnoilla väri saattaa vaikuttaa erisävyiseltä ja laikukkaalta.

  Tätä ei-toivottua maalivikaa voidaan helposti mitata Byk Gardnerin cloud-runner mittauslaitteella.

  Laite (cloud-runner) mittaa usealla eri kulmalla metallisävyn tasaisuutta ja tuloksista voidaan välittömästi arvioida pinnan laatu.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Katso video Byk cloud-runner mittauslaitteesta

Tutustu Byk cloud-runner efekti- ja metallimaalipintojen täplikkyyden mittauslaitteeseen. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner maalipinnan ulkonäkömittarit

  PINNAN SAMEUDEN MITTAUSLAITE (Haze Meters)

  Korkealaatuisilta pinnoilta odotetaan virheetöntä ulkonäköä. Kun tehdään kiiltomittaus, esimerkiksi mikrorakenteet voivat aiheuttaa mittauksen yhteydessä pinnoissa sameutta tai maitomaisuutta.

  Byk Gardnerin kiiltoa ja sameutta mittaavia laitteita on käytetty jo vuosien ajan antamaan viitearvot niin maali- kuin muoviteollisuudessa, kun halutaan varmistaa erinomainen laatu.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Alustan mittaus

 • Byk Gardner Maalattavan alustan mittaus

  KASTEPISTEMITTAUSLAITE

  Byk Gardnerin kastepistemittari tallentaa maalattavan alustan ilmankosteuden, lämpötilan ja pintalämpötilan.

  Kastepistemittari arvioi, ovatko olosuhteet oikeat maalauksen aloittamiselle. Laite antaa hälytyksen kondensaation ollessa liian korkea.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Lämpötilan mittaus

 • Byk Gardner Lämpötilan mittaus (uunit ja uunimittarit)

  UUNIN LÄMPÖTILAN MITTAUSLAITE

  Byk Gardnerin Temp-Gard Pro on uunin lämpötilamittauslaite, joka seuraa kuivausuunin lämpötilan vaihtelua ja tallentaa tiedot.

  Mittauslaite kuljetetaan uunin läpi ja laitteeseen tallentuu lämpötilan muutokset. Tulokset voidaan siirtää tietokoneelle tarkastelua varten ja määrittää maalin kuivumisolosuhteet.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner Lämpötilan mittauslaite (uunit ja uunimittarit)

  GRADIENT UUNI

  Byk Gardnerin Gradient-uunit ovat suunniteltu nestemäisten maalien, jauhemaalien ja hartsien kovettumisprosessin tutkimiseen.

  Uuneja käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja maalien tuotekehityksessä. Uunin jokaista 45 lämmityselementtiä voidaan ohjata ja valvoa erikseen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Nestemäisen pinnoitteen mittarit

 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  VISKOSITEETIN MITTAUS

  Nestemäisten aineiden viskoteetin mittaus onnistuu luotettavasti Byk viskosimetrillä.

  Byk viskosimetreillä onnistuu esimerkiksi nestemäisten maalien, erilaisten pinnoitteiden, hartsien ja musteiden kinemaattinen viskositeetin mittaus. Mittaus on kerta toisensa jälkeen helppoa ja luotettavaa. Viskosimetrejä, joilla viskositeetin mittaus tehdään, kutsutaan virtauskupeiksi.

  Virtauskuppeja on useita erilaisia. Viskositeetin mittaus tehdään yleensä käyttäen seuraavia eri virtauskuppimalleja: Zahn-kuppi, Ford-kuppi, ISO-kuppi ja DIN-kuppi.

  Zahn-virtauskupilla viskositeetin mittaus onnistuu lähes missä tahansa. Kooltaan pientä kuppia on helppo käyttää myymälöissä, tehtaissa ja laboratorioissa. Zahn-kupilla voit nopeasti tarkastaa ja tarpeen mukaan säätää useiden eri tyyppisten nesteiden viskositeettiä.

  Viskositeetin mittaamiseen käytettävä Ford-virtauskuppi on hieman kookkaampi. Ford-virtauskupin runko-osa on valmistettu alumiinista ja kupin aukko on ruostumatonta terästä. Viskositeetin mittaus ISO-kupilla sopii erityisesti esimerkiksi tehtaalla tehtäviin prosessitesteihin. Kuppi on suunniteltu maalien ja muiden nesteiden ulosvirtauksen nopeaan arviointiin.

  ISO-kuppi on helppokäyttöinen ja kestävä. DIN-kupissa, vastaavasti kuten ISO-kupissa, on alumiinista valmistettu runko ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu aukko. Sillä voidaan myös tehdä erilaisten maalien ja nesteiden viskositeetin mittaus.

  Byk on yksi alansa johtavista valmistajista. Laajasta valikoimasta löytyy oikea viskosimetrin joka käyttötarpeeseen. Bykin kalibroiduilla viskosimetreillä viskositeetin mittaaminen on kerta toisensa jälkeen helppoa ja luotettavaa.

  Pyydä lisätietoja tai tarjous Byk viskosimetristä.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET

Viskositeetin mittaus: katso video Byk viskosimetristä

Katso miten viskositeetin mittaus tehdään ja tutustu Byk viskosimetrin ominaisuuksiin sekä erilaisiin virtauskuppeihin. Edustamme Byk mittauslaitteiden ja mittareiden koko valikoimaa.

*Lähde: www.byk.com

 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  KUIVUMISAJAN MITTAUSLAITE

  Kuivumisaikaan vaikuttavat useat eri tekijät kuten märkäkalvon paksuus, lämpötila, ilman kosteus, ilman kierto ja haihtuminen.

  Jotta kuivumisaikaa voidaan mitata luotettavasti, on kontrolloidussa olosuhteessa tarpeen käyttää erityistä mittauslaitetta.

  Byk Gardnerin Drying Time Recorder -mittarilla kuivausajanmittaus onnistuu luotettavasti.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  MÄRKÄKALVONPAKSUUSKAMPA

  Märkäkalvon paksuuden mittaaminen välittömästi pinnoituksen jälkeen on tärkeää levitysnopeuden ja lopullisen kuivakalvon paksuuden säätämiseksi.

  Märän kalvon paksuutta on seurattava usein tehokkaan päällystysprosessin ylläpitämiseksi.

  Byk Gardnerin märkäkalvon paksuudenmittauslaite (märän maalin paksuus mittari) on helppokäyttöinen ja luotettava.

  Kysy lisää tai pyydä tarjous.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  JAUHATUSASTEEN MITTAUSLAITE

  Kun kiinteät aineet jauhetaan nestemäisessä väliaineessa hiukkaskoon pienentämiseksi, hiukkaskokoa tarkkaillaan Byk Gardnerin Grindometer -instrumentilla. Laitetta kutsutaan myös Hegman-mittariksi.

  Jauhatusasteen määritys on nopea ja luotettava testi, jolla määritetään karkeiden hiukkasten läsnäolo ja niiden likimääräinen koko.

  Byk Gardnerin valikoimista löydät laadukkaat ISO- ja ASTM-vaatimuksia noudattavat jauhatuksen mittauslaitteet.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  TIHEYDEN MITTAUSLAITE

  Kun eri pinnoitteet valmistetaan, käytettävät raaka-aineet mitataan painoyksiköinä prosessin ohjaamiseksi.

  Byk-Gardnerin tiheysmittauskupeilla suoritat helposti valmiin maalin tiheyden mittauksen.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET
 • Byk Gardner nestemäisen pinnoitteen mittauslaitteet

  JOHTAVUUDEN MITTAUSLAITE

  Nesteet keräävät tietyn ohmisen vastuksen sähkövirrasta riippuen käytetystä jännitteestä. BYK LC 2 -johtavuusmittari on tarkoitettu liuotinpohjaisiin maaleihin. Johtavuuskoe on helppo suorittaa.

  TAKAISIN YLÖS

  MITTAUSLAITTEET