Loading

Teollisuuden raaka-aineet 70 vuoden kokemuksella

S.O.Strömberg Oy

Agentuuriliike S.O.Strömbergin edustamien päämiesten tuoteportfoliot käsittävät kattavasti ja laajasti teollisuuden raaka-aineet eri toimialoille.

Toimitamme raaka-aineet muun muassa seuraaville teollisuudenaloille:

 

 

Kun kyseessä on teollisuuden raaka-aineet, yleisimpänä toimialana voidaan pitää mittavaa maali- ja painoväriteollisuutta.

Vaikkakin maali- ja painoväriteollisuuden raaka-ainemarkkinat ovat suuret myös muut teollisuuden toimialat, kuten liima- ja rakennusteollisuus, näyttelee merkittävää roolia niin edustamiemme päämiesten kuin agentuuritoimintamme osalta.

Maali- ja painoväriteollisuuden sekä liima- ja rakennusteollisuuden lisäksi toimitamme monipuolisesti erilaisia raaka-aineita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudelle sekä lääke- ja teknokemianteollisuudelle.

Edustamme toimialojensa johtavia eurooppalaisia teollisten raaka-aineiden valmistajia ja olemme valmiit palvelemaan kaikissa raaka-aineisiin kysymyksissä. Raaka-aineiden lisäksi tuoteportfoliomme käsittää myös teollisuuden mittauslaitteet ja dissolverit sekä helmimyllyt.

Mikäli etsit yrityksellesi uusia korkealaatuisia teollisuuden raaka-aineita, ota yhteyttä.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kaikissa raaka-ainekysymyksissä.

Client Name

Raaka-aineiden päätuoteryhmät

Edustamamme raaka-aineet voidaan jakaa neljään pääryhmään

Maali- ja painoväriteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet erikoismaali- ja painovärituotteiden teollisuudelle. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Liima- ja rakennusteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet liima- ja rakennustuotteiden teollisuudelle. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan elintarvike- ja kosmetiikkatuotteiden teollisuuden raaka-aineet. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Lääke- ja teknokemianteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet lääke- ja teknokemianteollisuuden tuotteille. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Käytä sinäkin S.O.Strömbergin asiantuntevaa agentuuripalvelua.

Edustukset

Tutustu S.O.Strömbergin edustuksiin