Loading

Teollisuuden raaka-aineet

Yli 70 vuoden kokemuksella

Agentuuriliike S.O. Strömberg edustaa eurooppalaisia toimialojensa johtavia raaka-ainevalmistajia.

Raaka-ainevalmistajien tuoteportfoliot käsittävät kattavasti ja laajasti korkealaatuiset teollisuuden raaka-aineet useille eri toimialoille.

Toimitamme laadukkaat raaka-aineet muun muassa seuraaville teollisuuden toimialoille:

 

Client Name

Tilaa yrityksellesi raaka-ainenäyte

Laadukkaat raaka-aineet eri teollisuudenaloille

Kun kyseessä on teollisuuden raaka-aineet, yleisimpänä toimialana voidaan pitää mittavaa maali- ja painoväriteollisuutta.

Vaikkakin maali- ja painoväriteollisuuden raaka-ainemarkkinat ovat suuret myös muut teollisuuden toimialat, kuten liima- ja rakennusteollisuus, näyttelee merkittävää roolia niin edustamiemme päämiesten kuin agentuuritoimintamme osalta.

Maali- ja painoväriteollisuuden sekä liima- ja rakennusteollisuuden lisäksi toimitamme monipuolisesti erilaisia raaka-aineita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudelle sekä lääke- ja teknokemianteollisuudelle.

Edustamme toimialojensa johtavia eurooppalaisia teollisten raaka-aineiden valmistajia ja olemme valmiit palvelemaan kaikissa raaka-aineisiin kysymyksissä. Raaka-aineiden lisäksi tuoteportfoliomme käsittää myös teollisuuden mittauslaitteet ja dissolverit sekä helmimyllyt.

Mikäli etsit yrityksellesi uusia korkealaatuisia teollisuuden raaka-aineita, ota yhteyttä tai lue lisää palveluistamme.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kaikissa raaka-ainekysymyksissä.

Raaka-aineiden päätuoteryhmät

Edustamamme raaka-aineet voidaan jakaa neljään pääryhmään

Maali- ja painoväriteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet erikoismaali- ja painovärituotteiden teollisuudelle. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous (raaka aineiden hinnat) tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Liima- ja rakennusteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet liima- ja rakennustuotteiden teollisuudelle. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous (raaka aineiden hinnat) tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan elintarvike- ja kosmetiikkatuotteiden teollisuuden raaka-aineet. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous (raaka aineiden hinnat) tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Lääke- ja teknokemianteollisuus

Toimitamme usean eri valmistajan raaka-aineet lääke- ja teknokemianteollisuuden tuotteille. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, pyydä tarjous (raaka aineiden hinnat) tai tilaa näyte.

TAKAISIN YLOS

Lue lisää päämiehistämme ja heidän tuotteista

Edustukset

S.O. Strömberg Oy