Loading

Teollisuuden raaka-aineet

Euroopasta yli 70 vuoden kokemuksella

Teollisuuden raaka-aineet eurooppalaisilta arvostetuilta raaka-ainevalmistajilta.

Agentuuriliike S.O. Strömbergin tuoteportfolio käsittää kattavan valikoiman arvostettujen ja alojensa johtavien valmistajien  raaka-aineita lähes kaikille teollisuuden päätoimialoille.

Edustamiemme valmistajien raaka-aineet voidaan karkeasti jakaa neljään päätuoteryhmään.

Client Name

Päätuoteryhmät

Teollisten raaka-aineiden neljä päätuoteryhmää (4)

Maali- ja painoväriteollisuus (1)

Edustamme monipuolista valikoimaa laadukkaita raaka-aineita erikoismaali- ja painovärituotteille. Päämiehemme ovat tunnettuja raaka-ainevalmistajia erikoismaaleille ja painovärituotteille, kuten esimerkiksi ASK-Chemicals (alkydiemulsiot maaleille ja teollisuuden pakkauspinnoitteille), Heubach (väripigmentit ja antikorroosiopigmentit) ja MicroChem (maalien ja lakkojen polymeeripartikkelit). Tutustu eri valmistajiin ja pyydä tarjous tai kysy lisää.

TUTUSTU VALMISTAJIIN

Liima- ja rakennusteollisuus (2)

Meiltä voit tilata usean eri valmistajan korkealaatuiset raaka-aineet liima- ja rakennusteollisuudelle. Tämän tuoteryhmän raaka-ainevalmistajia edustavat muun muassa Alberdingk Boley ja Galstaff Multiresine (sideaineet erilaisille käsiteltäville pinnoille) ja Grillo Zinkoxid (sinkkioksidit esimerkiksi lasi-, keramiikka-, kumi-, ja rehuteollisuuden tuotteille). Tutustu eri valmistajiin ja pyydä tarjous tai kysy lisää.

TUTUSTU VALMISTAJIIN

Elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus (3)

Tuoteportfoliomme sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia raaka-aineita elintarvike- ja kosmetiikkatuotteiden teollisuudelle. Edustamme esimerkiksi seuraavia valmistajia: Erbslöh (juomateollisuuden raaka-aineet), Dr. Otto Suwelack (maitotuotteiden erikoisraaka-aineet), Gattefossé (terveyden- ja kauneudenhuollon erikoisraaka-aineet) ja Cosnaderm (kosmetiikan ja lääketeollisuuden raaka-aineet). Tutustu eri valmistajiin ja pyydä tarjous tai kysy lisää.

TUTUSTU VALMISTAJIIN

Lääke- ja teknokemianteollisuus (4)

Lääke- ja teknokemianteollisuuden tuotteiden osalta edustamme useita toimialallaan korkeasti arvostettuja raaka-ainevalmistajia. Valmistajia ovat esimerkiksi Cosnaderm (lääketeollisuuden raaka-aineet), THOR (biosidit, silikonit ja palonestoaineet), BYK (apuaineet useille eri teollisuuden aloille) ja Grillo Zinkoxid (sinkkioksidit elektroniikka-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudelle). Tutustu eri valmistajiin ja pyydä tarjous tai kysy lisää.

TUTUSTU VALMISTAJIIN

Korkealaatuiset teollisuuden raaka-aineet usealle eri toimialalle

Kun kyseessä on teollisuuden raaka-aineet, yleisimpänä toimialana voidaan pitää mittavaa maali- ja painoväriteollisuutta.

Vaikkakin maali- ja painoväriteollisuuden raaka-ainemarkkinat ovat suuret, myös muut teollisuuden toimialat, kuten liima- ja rakennusteollisuus, näyttelevät merkittävää roolia niin edustamiemme päämiesten kuin agentuuritoimintamme osalta.

Maali- ja painoväriteollisuuden sekä liima- ja rakennusteollisuuden lisäksi toimitamme monipuolisesti erilaisia raaka-aineita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudelle sekä lääke- ja teknokemianteollisuudelle.

Edustamme toimialojensa johtavia eurooppalaisia teollisten raaka-aineiden valmistajia ja olemme valmiit palvelemaan asiakkaitamme kaikissa raaka-aineisiin kysymyksissä.

Raaka-aineiden lisäksi tuoteportfoliomme käsittää myös teollisuuden mittauslaitteet ja dissolverit sekä helmimyllyt.

Mikäli etsit yrityksellesi uusia korkealaatuisia teollisuuden raaka-aineita, ota yhteyttä tai lue lisää palveluistamme.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kaikissa raaka-ainekysymyksissä.

Tutustu edustamiimme eurooppalaisiin valmistajiin ja heidän tuotteisiin